Kokoukset

Suomen Hyönteistieteellisen Seuran (SHS) kuukausikokoukset pidetään kuukauden kolmannen viikon perjantaina klo 18.00. Kokouspaikkana on Luonnontieteellinen museo, Pohjoinen Rautatiekatu 13, 00014 Helsingin yliopisto. Katso sivun alaosasta tarkemmat ohjeet kuinka löytää kokouksiin. Kokouksia ei pidetä touko-elokuussa.

Kokoukset isännöidään vuorotellen Helsingin hyönteistieteellisen yhdistyksen (HHY) kanssa.

SHS ei järjestä enää kokouksia vuonna 2022.
 

Syksyn 2021 kokoukset

15.10.

Syyskokous. Kokous järjestetään Luonnontieteellisellä museolla. Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etänä. Zoom-linkki etäkokoukseen lähetetty jäsenkirjeellä ja saatavilla sähköpostitse sihteeriltä osoitteesta jani.jarvi(a)gmail.com.

Kokousesitelmänä LuK Heli Vainio: Kolme vuotta kokemuksia Etelä-Suomen lantakasojen kovakuoriaisista.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset syyskokousasiat sekä SHS:n ja HHY:n yhdistymiseen liittyen SHS:n purkaminen (2. käsittely) ja SHS:n omaisuuden luovuttaminen HHY:lle (2. käsittely). Lisäksi kokouksessa asialistalla on hallituksen valtuuttaminen tekemään purkamisen edellyttämät selvitystoimet.

HHY:n ja SHS:n yhdistymisen lisätietoa:

19.11.

Marraskuun kuukausikokous (HHY:n järjestämänä)

10.12.

Joulukuun kuukausikokous

Ohjelmasta ilmoitetaan myöhemmin.

Näin löydät perille kokouspaikalle

Luonnontieteelliselle museolle tullaan pihan puolelta Pohjoiselta Rautatiekadulta ja sisäänkäynti on sivuovesta. Pääovesta ei pääse sisään museon aukioloaikojen ulkopuolella. Kokoukset pidetään museon 2. kerroksessa, pääsääntöisesti Työpajassa. Ovessa on kokouksen aikana tiedot, mihin numeroon soittaa, jos haluaa sisään.